Офіційно оголошена дата презентації iPhone 16 від Apple

list In: Новини On: favorite Hit: 89

Компанія Apple офіційно оголосила дату своєї великої осінньої презентації, яка пройде 9 вересня о 20:00 за київським часом. Цей захід традиційно є одним із найбільш очікуваних у світі технологій, адже саме під час нього компанія представляє свої нові продукти. Цього року всі чекають на дебют iPhone 16, а також нові версії Apple Watch Series 10 і AirPods 4.

Слоган презентації “It’s glowtime” натякає на те, що Apple може презентувати нові технології в області штучного інтелекту, інтегровані в нові пристрої, включаючи iPhone 16. Очікується, що ці інновації ще більше підвищать зручність використання та розширять функціонал нових гаджетів.

Захід відбудеться в Apple Park, штаб-квартирі компанії, що розташована в Каліфорнії. Як і в попередні роки, Apple планує організувати пряму трансляцію події для всіх бажаючих, які не зможуть відвідати презентацію особисто. Ця онлайн-трансляція дозволить шанувальникам технологій у всьому світі стежити за новинками в реальному часі та бути першими, хто дізнається про нові продукти компанії.

Tags: iPhone 16
Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
close Shopping Cart

Реєстрація нового облікового запису

Вже є обліковий запис?
Увійти Або Відновлення паролю