StandBy на iPhone. Як увімкнути, налаштувати, користуватись.

list In: iOS налаштування On: favorite Hit: 2466

StandBy - це режим блокування екрану на айфонах з операційною системою iOS17, в даному режимі на екрані айфону відображається корисна інформація, така як погода, календар, годинник, замінти, елементи керування плеєрем, та багато іншого.

Як увімкнути режим StandBy на iPhone?

Як увімкнути режим StandBy на iPhone?

Все достатньо просто, потрібно встановити iOS17, увімкнути режім очікування в налаштуваннях Параметри > Очікування, підключити айфон до зарядного пристрою (працює як зі звичайним Lightnong кабелем так і з MagSafe зарядками) та перевернути щоб він був у горизонтальній площині. Ця функція особливо корисна для тих телефонів де є підтримка Always on display, а саме iPhone 14 та 15 серії, на них екран буде постійно увімкнений, на айфонах більш ранніх моделей, екран згасатиме і для активації екрану потрібно його торкнутися.

Оргонайзер

Оргонайзер

Під час використання iPhone в режимі StandBy доступні різні варіанти екранів з різними наборами віджетів, які ві може кастомізувати під свої потреби.

Фото-рамка

Фото-рамка

Також ви можете використовувати телефон як колись попопулярний гаджет "електронну фоторамку" просто оберіть фото які ви хочете бачити в режимі слайд-шоу, розблокуйте телефон, і вуаля, ви маєте пріємні спогади перед очима.

Годинник

Годинник

Тепер телефон під час зарядки може бути значно кориснішим ніж раніше. В режимі StandBy ви можете використовувати його в якості настільного годинника який можна налаштувати під себе, це може бути цифровий, або аналоговий годинник, з додатковими інформаційними віджетами.

Підставка для використання iPhone в режимі StandBy

Підставка для використання iPhone в режимі StandBy

Для зручного використання вашого гаджета під час зарядки, варто скористатись підставкою для айфона. Також підставка підійде для зручного перегляду вільмів, спілкування по відеозв'язку, перегляду TikTok тощо.

Які айфони підтримують iOS 17 та режим StandBy

  • iPhone 15 / 15 Pro / 15 Pro Max
  • iPhone 14 / 14 Pro / 14 Plus / 14 Pro Max
  • iPhone 13 / 13 mini / 13 Pro / 13 Pro Max
  • iPhone 12 / 12 mini / 12 Pro / 12 Pro Max
  • iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
  • iPhone SE (2020/2022)
  • iPhone XR / XS / XS Max
Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
close Shopping Cart

Реєстрація нового облікового запису

Вже є обліковий запис?
Увійти Або Відновлення паролю