Як перевірити стан батареї iPhone та коли варто замінити?

list In: Поради та FAQ On: favorite Hit: 33

Чи цікавить вас, як тримається здоров'я акумулятора вашого iPhone, або ви маєте проблеми з тривалістю роботи батареї або несподіваними вимкненнями вашого айфону? Це можна легко перевірити в налаштуваннях iOS. Нижче ми розповімо, як перевірити стан батареї iPhone, дамо поради щодо заміни, очікування циклів заряду та багато іншого.

Інформації про стан батареї iPhone

Якщо ви купуєте новий iPhone щороку або раз на два роки, то, ймовірно, у вас не виникне ситуації коли варто замінити батарею в айфоні. Але для тих, хто використовує iPhone більше двох років, низький рівень здоров'я батареї стає неминучим через хімічне старіння через велику кількість циклів зарядки.

Як перевірити стан батареї iPhone

  • Потрібно відкрити застосунок Налаштування на вашому iPhone.
  • Прокрутіть донизу та натисніть на іконку "Акумулятор".
  • Оберіть "Заряд і справність акумулятора" у верхній частині екрану ви побачите поточну максимальну ємність акумулятора.

Як перевірити стан батареї iPhone

Коли потрібно замінити батарею iPhone?

Якщо ємність батареї впала нижче 80% від її початкової ємності, вам варто розглянути можливість заміни, але це все залежить від тривалості роботи вашого айфону. Те ж саме, якщо ви бачите попередження про те, що ваша батарея погіршилася або не може утримати заряд.

Під розділом "Система заряду та стан батареї", як показано вище, ви повинні побачити попередження, якщо стан батареї погіршується і якщо це спричиняє проблеми, такі як несподівані вимкнення і / або ваш пристрій не може зберігати пікову продуктивність.

Фахівці Apple повідомляють, що батареї iPhone "призначені зберігати до 80% від початкової ємності після 500 повних циклах заряду в нормальних умовах експлуатації."

Якщо ви перебуваєте в США заміна покривається однорічною гарантією або за допомогою AppleCare. Однак, якщо гарантійний термін закінчився, Apple бере плату у розмірі $69-99 за послугу заміни батареї iPhone.

Якщо ви бачите повідомлення про погіршення стану батареї, радимо звернутися в магазин Apple, або до одного з авторизованих сервісних партнерів Apple, якщо ви хочете отримати сертифіковану заміну батареї Apple.

Tags: iPhone
Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
close Shopping Cart

Реєстрація нового облікового запису

Вже є обліковий запис?
Увійти Або Відновлення паролю