Чи підійде чохол від iPhone 12 pro на iPhone 13 pro?

list In: Поради та FAQ On: favorite Hit: 4894

Чи можна використовувати чохол від айфон 12 на айфоні 13? Відповіді на питання по сумісності старих чохлів з новими айфонами.

Сумісність чохлів лінійки iPhone 12 з iPhone 13

Нещодавно компанією Apple була презентована нова лінійка айфонів. Дуже багато людей найближчим часом змінять свій телефон на нову модель.

За час користування айфоном користувачі накоплюють різні аксесуари до нього. Одним з таких аксесуарів є чохол для айфону. Після усього вище сказаного виникає питання:

Чи підійде чохол від iPhone 12 до iPhone 13?

Нажаль ні, хоч телефони і мають однаковий за розміром блок камер, в новій моделі айфону змінене розташування кнопок гучності та увімкнення.

чохол вид айфон 12 на айфон 13

Чи сумісний чохол від iPhone 12 Pro Max з iPhone 13 Pro Max або iPhone 12 Pro з iPhone 13 Pro?

Ні чохол від айфона 12 про або про макс не сумісний з одноіменними айфонами 13тої серію, нові айфони мають більший блок камер та змінене розташування кнопок гучності та увімкнення.

чохол виід iPhone 12 на 13тому айфон

Чи підійде чохол від iPhone 13 Pro до iPhone 13?

Хоч телефони мають однаковий розмір, чохлол у айфона 13 та 13 про макс різні, оскільки в цих двох моделях різні за розміром блоки камер. З цього можна зробити висновок, чохол від iPhone 13 Pro не сумісний з айфоном 13.

чохол від айфон 13 на айфон 12

І як ви вже мабуть встигли здогадатися в зворотньому напрямку ця схема також не діє.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
close Shopping Cart

Реєстрація нового облікового запису

Вже є обліковий запис?
Увійти Або Відновлення паролю