Як підключити USB флешкe до iPhone та iPad

list In: Поради та FAQ On: favorite Hit: 661

Підключення USB накопичувача до iPhone iPad.

 

Підключення звичайної флешки до айфона або айпад можливе на пристроях де встановлена операційна система iOS 13 та iPadOS 13 або новіші. Варто пам’ятати що більшість гаджетів apple мають роз’єм lightning, а більшість USB накопичувачів мають конектор формату USB-A.

Для підключення флешки з звичним роз’ємом юсб до айфону, потрібно мати, або придбати OTG перехідник з USB-A на Lightning.

 

Як підключити USB флешкe до iPhone та iPad

 

Після підключення накопичувача до свого гаджета - необхідно скористатись стандартним застосунком «Файли», саме там ви і побачите свій накопичувач.

 

Варіанти використання флешки на iPhone та iPad

 

Підключивши usb накопичувач до свого смартфону, ви можете переглядати, або копіювати фото, як з накопичувача на смартфон, так і в іншому напрямку, зі смартфону на накопичувач, відтворювати відео, працювати з документами, прослуховувати аудіо-файли.

 

Як підключити USB флешкe до iPhone та iPad

 

Вимоги до накопичувача

 

Файлома система накопичувача має бути сумісною з айфоном та айпадом, а саме FAT, FAT32, exFAT (FAT64) або APFS. Змінити форматування файлової системи USB накопичувача за допомогою Mac або ПК. Накопичувачи що мають файлову систему NTFS - працюватимуть у режімі тільки читання.

Tags: iPhone iPad iOS
Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
close Shopping Cart

Реєстрація нового облікового запису

Вже є обліковий запис?
Увійти Або Відновлення паролю