Нові фішки iOS 17

list In: iOS налаштування On: favorite Hit: 5454

На передодні виходу нових айфонів компанія Apple готує оновлення операційної системи. На щорічній перзинтації WWDC 2023 було пролито трохі світла на новий функціонал iOS17, про деякі з них найзначущі на нашу думку ми напишемо нижче. Всі оновлення будуть доступні в першій стабільній версії iOS 17. Наразі для розробників та просто бажаючих доступне оновлення iOS 17 beta, але ми не радимо оновлюватись, оскільки перші бети як правило працюють не стабільно.

Дата виходу iOS 17

Оновлення операційної системи вийде разом з виходом в продаж нових айфонів 15 серіє, орієнтовно це буде в середині вересня

ТОП-10 фішок iOS 17!

 

Новий режім Stand by (режим очікування)

1. Новий режим Stand by (режим очікування)
Настав час док-станцій тримачів та підставок для айфона, оскільки компанія Apple оголосила про нову функцію під назвою Standby в iOS 17. Ця функція, запозичена з Apple Watch, тепер з'явилася на iPhone. Вона дозволяє відображати повноекранний екран блокування, коли пристрій розташований горизонтально для більш зручного заряджання. Користувачі мають можливість налаштувати цей екран залежно від своїх уподобань. Вони можуть вибрати тему годин, використовувати улюблені фотографії або віджети, такі як смарт-стеки. Standby також підтримує функцію Live Activity, взаємодію з Siri, приймання вхідних викликів та критичних повідомлень, щоб забезпечити естетичний вигляд і зручність користувача.

 

Інтерактивні віджети iOS 17

2. Інтерактивні віджети
Віджети отримали значне оновлення, тепер вони інтерактивні і дозволяють взаємодіяти з застосунками вашого айфону, керувати плеєром, розумним будинком, та сторонніми застосунками.

 

Персоналізація контактів iOs 17

3. Персоналізація контактів
Оновлення iOS 17 принесло з собою персоналізовані постери для контактів, які можна налаштувати для вхідних дзвінків. Тепер користувачі мають можливість вибрати Memoji або використовувати свої фотографії з галереї та навіть додати власний персональний шрифт. Це значне оновлення контактів, яке додає багато персоналізації і створює нові можливості для користувачів.

 

Застосунок Щоденник iOS 17

4. Застосунок "Щоденник"
Додаток "Щоденник" для iOS 17 розроблений для тих, хто насолоджується веденням особистого журналу та тримання всіх своїх думок на відстані руки. Цей щоденник належить тільки вам, і ви можете додавати до нього музику, фотографії, спогади та навіть карти, що допомагають зберегти ваші враження. Додаток також має функцію автоматичного навчання, яка створює короткі нотатки, щоб ніщо не залишалося пропущеним. Він стане вашим незамінним помічником, допомагаючи зберігати цінні моменти та важливі події вашого життя.

 

Оновлення повідомлень

5. Оновлення повідомлень
Функція Live Voicemail в iOS 17 пропонує розшифровку голосової пошти у режимі реального часу, щоб користувачі могли знати, про що саме їм повідомляють у голосовому повідомленні ще до того, як вони відповідатимуть на дзвінок. Ця інноваційна можливість дозволяє користувачам реагувати на вхідний дзвінок, навіть коли особа, яка дзвонить, залишає голосове повідомлення. Щоб забезпечити конфіденційність дзвінків, функція також відхиляє спам-дзвінки, які були відзначені операторами зв'язку. Тепер ви зможете більш ефективно та зручно керувати своїми дзвінками та голосовими повідомленнями.

 

Особисті стікери iOS 17

6. Особисті стікери
У випуску iOS 17 з'явилися Live Stickers - це новий спосіб виразити емоції, який додається до функціоналу Memoji, Animoji та смайликів. Ця нова фішка привертає увагу, оскільки дозволяє створювати власні стікери з використанням світлин і додавати до них різноманітні ефекти, щоб зробити їх більш живими. А потім ці стікери можна зберігати просто на клавіатурі. Особливість полягає в тому, що стікери, створені на одному пристрої, автоматично стають доступними на всіх пристроях, які підключені до облікового запису iCloud. Це забезпечує зручність та однорідність використання ваших стікерів на різних пристроях. Тепер ви можете створювати унікальні стікери, які відображають вашу особистість, і легко використовувати їх у вашому повсякденному спілкуванні.

 

Діліться контактами за допомогою NFC з функцією NameDrop

7. Діліться контактами за допомогою NFC з функцією NameDrop
Якщо ви завжди втомлювались від необхідності набирати свій номер телефону, коли хочете передати контактну інформацію через месенджери, здійснювати дзвінки або записувати його - у нас є чудова новина. В iOS 17 з'явилася функція NameDrop. І вона насправді дуже зручна, оскільки дозволяє вам легко обмінюватися контактною інформацією, просто торкнувшись свого iPhone до іншого iPhone або Apple Watch. Один дотик і ваш співрозмовник отримує ваш номер, контактну картку і всі дані. Звичайно, це все сек'юрно, щоб ніхто зайвий не отримав доступу до нього.

 

Профілі в Safari, та приватність

8. Профілі в Safari, та приватність
У iOS 17 з'явилися нові функції профілів Safari, які дають змогу користувачам розділити профілі веб-перегляду окремо для особистих та робочих цілей. За допомогою цих профілів, користувачі можуть відокремити свою історію перегляду, розширення, вкладки, файли cookie та обране на кілька окремих профілів, що дозволяє ефективно організувати свою роботу та легко перемикатися між ними. Крім того, тепер є можливість створювати приватний профіль з паролем або використанням технології Face ID для забезпечення додаткового рівня безпеки і конфіденційності.

 

Офлайн мапа Apple

9. Офлайн мапа
Apple додала можливість завантажувати мапу для подальшого її використання без доступу до інтернет. Це зручна функція для тих хто багато подорожує та часто опиняється в місцях де не доступна мобільна мережа та wi-fi

 

10. Автоматичне видалення коротких повідомлень
У iOS 17, якщо ви отримуєте повідомлення з кодами, система автоматично видалить їх через певний період часу, щоб не завантажувати пам'ять вашого смартфона. Це дуже зручно, особливо з огляду на те, що раніше такі повідомлення могли накопичуватися великою кількістю. Ручне видалення цих повідомлень було досить незручним, та рутинним. Тепер ви можете бути впевнені, що ваша пам'ять залишиться чистою без зайвих повідомлень.

Джерело: heygop.com

Tags: iOS 17
Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
close Shopping Cart

Реєстрація нового облікового запису

Вже є обліковий запис?
Увійти Або Відновлення паролю