Як повернути старий вигляд Safari після оновлення на iOS 15

list In: iOS налаштування On: favorite Hit: 1413

Для прихильникив традиційного вигляду сафарі існує можливість до нього повернутись. В статті покроково пояснено як повернути адресний рядок до верхньої частини екрану.

З виходом нової лінійки айфонів зазвичай прилітає і оновлення операційної системи. iPhone 13 приніс з собою глобальне оновлення для інтернет оглядача Safari, головні його зміни були направлені на захист ваших даних в мережі. Інтерфейс мобільної версії сафарі теж отримав певні зміни, головною з яких було перенесення адресного радку в низ екрану, але не усім ті зміни додуші. В оновленому браузері є можливість повернення до звичного усім класичного вигляду. Відповідаючи на питання: як повернути старий Safari - радимо вам ознайомитись зі слайдами нижче.

Як повернути адресний рядок Safari до верху:

1. Відкрийте «Параметри» на своєму айфоні

2. Прокрутіть меню до низу та оберіть Safari

3. У розділі «Вкладки» оберіть режим «одна вкладка»

Як повернути адресний рядок Safari до верху

Вітаємо, тепер ваш Safari має класичний вигляд з адресною строкою у верхній частині сторінки. Для повернення до сафарі з новим дизайном та полем для введення адреси знизу виконайте усі перераховані вище дії та в пунті 3 виберіть той режим відображення що вам потрібен.

Tags: safari ios15
Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
close Shopping Cart

Реєстрація нового облікового запису

Вже є обліковий запис?
Увійти Або Відновлення паролю