На презинтація Apple WWDC 2023 показали: iOS 17, macOS, iPadOS, Mac Studio та Mac Pro, MacBook Air, Reality Pro

list In: Новини On: favorite Hit: 425

На презинтація Apple WWDC 2023 показали: iOS 17, macOS, iPadOS, Mac Studio та Mac Pro, MacBook Air, Reality Pro

macOS SonomaФото з сайту: apple.com

macOS Sonoma - це оперативна система, яка пропонує ряд нововведень для підвищення продуктивності та креативності користувачів.

Нова версія macOS Sonoma надає безліч способів персоналізації, які дозволяють налаштувати робочий стіл за власним смаком. Завдяки віджетам і захоплюючим новим екранним заставкам, користувачі можуть створити унікальне середовище для роботи. Крім того, значні оновлення Safari та відеоконференцій дозволяють ще зручніше та ефективніше працювати з веб-сайтами та проводити віддалені зустрічі.

Один із ключових аспектів macOS Sonoma - це розширені можливості використання віджетів. Тепер вони стали ще потужнішими і персоналізованими. Користувачі можуть розміщувати віджети безпосередньо на робочому столі та легко отримувати до них доступ. Комбінуючи віджети зі шпалерами, користувачі можуть зосередитися на важливих завданнях. Крім того, завдяки технології Continuity, користувачі можуть насолоджуватися екосистемою віджетів iPhone прямо на своєму Mac. Віджети стають інтерактивними, що дозволяє перевіряти нагадування, відтворювати медіафайли та виконувати різні завдання прямо з робочого столу.

Також macOS Sonoma пропонує покращені функції відеоконференцій. Завдяки новому відеоефекту - оверлею Presenter, користувачі можуть ефективно презентувати свою роботу, відображаючи свою особу поверх контенту. Реакції, такі як повітряні кулі, конфетті та серця, додають відеодзвінкам емоційний інтерактивний елемент. Крім того, полегшений доступ до екрану спрощує обмін програмами під час відеодзвінків, дозволяючи легко обмінюватися контентом з відкритих вікон.

Загалом, macOS Sonoma пропонує багато нових можливостей, які допоможуть вам бути більш продуктивними та креативними. З інтерактивними віджетами, розширеними функціями відеоконференцій та оптимізованим ігровим досвідом, ваш Mac стане ще потужнішим і зручнішим у використанні, дозволяючи вам робити більше та досягати більших успіхів у своїй роботі. Оновіться до macOS Sonoma і відчуйте переваги цієї передової операційної системи вже сьогодні.

Основні оновлення SafariФото з сайту: apple.com

Основні оновлення Safari

Safari, найшвидший у світі браузер, представляє нові функції для покращення перегляду користувачів Mac. Цього року проводиться значне оновлення Private Browsing, яке забезпечує ще більший захист під час перегляду як від трекерів, так і людей, які можуть мати доступ до пристрою користувача. Розширені засоби захисту від відстеження та зняття відбитків пальців у приватному перегляді йдуть ще далі, щоб запобігти відстеженню або ідентифікації користувача веб-сайтами. Вікна приватного перегляду також блокуються, коли користувачі їх не використовують, що дозволяє тримати вкладки відкритими, навіть коли вони відходять від свого пристрою.

Крім того, профілі допомагають користувачам залишатися організованими, пропонуючи спосіб розділяти перегляд між темами, зберігаючи при цьому файли cookie, історію, розширення, групи вкладок та вибране. Користувачі можуть входити на той самий сайт з робочими та особистими обліковими записами, а також швидко перемикатися між ними, забезпечуючи плавний перегляд. Safari також дозволяє створювати веб-програми, які поводяться як звичайні програми, надаючи улюблені сайти користувачів під рукою та надаючи спрощену панель інструментів для роботи з програмами.

Нові можливості браузера Safari для користувачів Mac пропонують ряд покращень, що сприятимуть їх зручності та безпеці під час перегляду Інтернету. В цьому році Safari отримав значні оновлення у сфері приватного перегляду, забезпечуючи ще вищий рівень захисту від трекерів та небажаних осіб, які можуть намагатися отримати доступ до особистої інформації користувача. Розширені інструменти проти відстеження та відбитків пальців в приватному режимі перегляду піднімаються на новий рівень, запобігаючи будь-якому відстеженню або ідентифікації користувача веб-сайтами. Приватні вікна також блокуються, коли вони не використовуються, що дозволяє користувачам залишати відкритими вкладки, навіть коли вони віддаляються від свого пристрою.

Нова функція профілів допомагає користувачам бути більш організованими, дозволяючи їм розділяти перегляд на різні теми. При цьому зберігаються файли cookie, історія, розширення, групи вкладок та вибрані елементи. Користувачі можуть входити на один і той самий веб-сайт з різними обліковими записами, наприклад, робочими та особистими, і швидко перемикатися між ними, забезпечуючи плавну навігацію. Крім того, Safari дозволяє створювати веб-програми, які мають зовнішній вигляд і поводяться як звичайні програми, забезпечуючи легкий доступ до улюблених сайтів користувачів та спрощену робочу панель для управління програмами.

Завдяки цим новим функціям, Safari продовжує залишати найшвидшим та надійним браузером у світі, пропонуючи користувачам Mac безпечне та зручне середовище для перегляду Інтернету. Нові можливості приватного перегляду, захисту від відстеження та відбитків пальців, а також можливість розділення перегляду на різні профілі роблять Safari ще більш привабливим для користувачів, які прагнуть захистити свою приватність та контролювати свій перегляд. Додатково, можливість створювати веб-програми надає користувачам зручний доступ до їх улюблених сайтів, покращуючи їх робочий процес.

Завантажте оновлений Safari для вашого Mac і насолоджуйтеся швидкістю, безпекою та новими можливостями, які допоможуть вам бути ефективними та захищеними в Інтернеті. Незалежно від того, чи ви шукаєте інформацію, спілкуєтеся з іншими або працюєте над проектами, Safari забезпечить вам найкращий досвід перегляду на вашому Mac.

Які макбуки та аймаки підтримують macOS Sonoma:

  • MacBook Pro: 2018-2023
  • MacBook Air: 2018-2023
  • Mac mini: 2018-2023
  • iMac: 2019-2023
  • iMac Pro: 2017
  • Mac Studio: 2022-2023
  • Mac Pro: 2019-2023

 

iOS 17Фото з сайту: apple.com

iOS 17 робить iPhone більш персональним та інтуїтивно зрозумілим

Сьогодні Apple оголосила про випуск iOS 17 - значного оновлення, яке принесе розширені можливості для спілкування по телефону, FaceTime та повідомленнях. Крім того, воно полегшить обмін даними за допомогою AirDrop та покращить інтелектуальне введення для більш швидкого та точного набору тексту. iOS 17 також представить новий досвід роботи з програмою Journal, яка дозволить користувачам легко висловлювати подяку, а також функцію StandBy, яка забезпечить зручний перегляд важливої інформації під час налаштування та зарядки iPhone. З цим значним оновленням iOS 17, Apple надає користувачам більш інтелектуальні та зручні можливості для ще більш зближеного та ефективного використання своїх пристроїв.

Оновлення телефонного досвіду iPhone принесе значні поліпшення та персоналізацію. Телефон відіграє центральну роль у роботі з пристроєм, отримує велике оновлення, що дозволить користувачам виразити себе по-новому. Нова функція персоналізованих контактних плакатів дозволить налаштувати зовнішній вигляд вхідних дзвінків, створюючи зовсім новий естетичний досвід. Користувачі зможуть вибрати привабливі процедури для фотографій або Memoji, а також стильні шрифти та кольори для контактних плакатів. Більше того, ці персоналізовані контактні плакати будуть доступні і для інших додатків для дзвінків, що розширить можливості самовираження користувачів. Завдяки цим інноваціям в оновленому телефонному досвіді, Apple створює новий рівень індивідуальності та естетичного задоволення для користувачів iPhone.

Завдяки новій функції голосової пошти в режимі реального часу, користувачі отримують можливість переглядати транскрипцію голосових повідомлень у реальному часі, коли їх отримують, а також відповідати на них протягом того часу, коли відправник записує своє повідомлення. Крім того, дзвінки, які оператори визнають як спам, більше не будуть відображатися як голосова пошта в реальному часі, а отримувачі зможуть миттєво відхилити такі дзвінки. Важливо відзначити, що завдяки потужності нейронного двигуна, процес транскрибування голосових повідомлень в режимі реального часу відбувається безпосередньо на пристрої користувача і повністю зберігається конфіденційність цієї інформації. Ці нові можливості голосової пошти в реальному часі забезпечують більш зручний та приватний спосіб отримання і відповіді на голосові повідомлення.

Повідомлення отримують значні оновлення в iOS 17, які приносять свіжий погляд та багато нових функцій. Одним з найважливіших оновлень є абсолютно новий досвід використання наклейок та емодзі. Тепер користувачі можуть насолоджуватися новими наборами наклейок та створювати живі наклейки, які оживляють їх розмови. Крім того, введені нові ефекти для Live Stickers, які додають додаткову жвавість та веселість. Оновлення також включає нову скриньку на клавіатурі, яка зберігає всі наклейки користувача в одному зручному місці. Це полегшує доступ до наклейок та швидше їх використання прямо зі клавіатури на пристрої iOS. Завдяки цим оновленням, повідомлення стають більш креативними та захоплюючими, дозволяючи користувачам виразити свої емоції та передати настрій за допомогою веселих наклейок та емодзі.

Нові функції "Повідомлення" значно покращують спосіб спілкування користувачів. Розширене меню, до якого можна отримати доступ простим натисканням, надає повідомленням більш вишуканий вигляд і відображає програми iMessage з новими можливостями. Пошук тепер став потужнішим і точнішим завдяки пошуковим фільтрам, які дозволяють користувачам розпочати пошук і застосувати додаткові фільтри, щоб звузити результати і знайти саме те, що вони шукають. Нова функція "Стрілка назад" показує, де користувач востаннє зупинився в розмові, і відповідь в режимі реального часу стає такою ж простою, як скидання текстового повідомлення. Якщо користувач поділиться своїм місцем розташування, інші учасники розмови зможуть бачити його в режимі реального часу прямо в самій розмові. Крім того, при надсиланні аудіо повідомлення воно автоматично транскрибується, що дозволяє користувачам прочитати його в даний момент або прослухати пізніше. Ці нові функції значно полегшують та розширюють можливості спілкування через "Повідомлення" і забезпечують більш зручний та розширений досвід для користувачів.

iOS 17 пропонує нову функцію StandByФото з сайту: apple.com

iOS 17 пропонує нову функцію StandBy, яка дозволяє користувачам отримати повноекранний досвід перегляду інформації, коли їх iPhone заряджається і знаходиться в горизонтальному положенні. StandBy ідеально підходить для використання на тумбочці, кухонному столі або офісному столі, і може бути настроєний для відображення різноманітних стильних годинникових дизайнів, улюблених фотографій або віджетів, включаючи Smart Stacks, які показують релевантні віджети у відповідний момент часу. Завдяки підтримці Live Activities, Siri, вхідних дзвінків і повідомлень, StandBy робить iPhone ще більш корисним для віддаленого перегляду. При заряджанні з використанням технології MagSafe, StandBy запам'ятовує оптимальне розташування для зручного перегляду користувача. Легко активувати StandBy в будь-який момент, просто торкнувшись екрана, а на iPhone 14 Pro з завжди увімкненим дисплеєм він завжди доступний для користувача. Функція StandBy забезпечує зручний і персоналізований спосіб перегляду інформації на iPhone, коли пристрій знаходиться у режимі зарядки, зроблюючи використання його ще зручнішим та функціональнішим.

Journal - це інноваційна програма, яка пропонує користувачам iPhone новий спосіб роздумуватиФото з сайту: apple.com

Journal - це інноваційна програма, яка пропонує користувачам iPhone новий спосіб роздумувати і висловлювати подяку через ведення особистого журналу, що допомагає покращити самопочуття. Завдяки використанню машинного навчання прямо на пристрої, Journal надає персоналізовані рекомендації, які надихають користувача на записи у журналі. Ці рекомендації інтелектуально відбираються з недавніх дій, включаючи фотографії, людей, місця, тренування та інше, що полегшує початок записів у журналі. Заплановані нагадування також допомагають утворити звичку ведення журналу. За допомогою блокування програми, обробки на пристрої та енд-ту-енд шифрування, Journal розроблений з орієнтацією на конфіденційність користувача, забезпечуючи, що ніхто, навіть Apple, не має доступу до записів користувача. Завдяки новому API пропозицій щодо ведення журналу, розробники зможуть додавати пропозиції щодо журналу до своїх власних додатків, розширюючи можливості користувачів для рефлексії і вираження вдячності.

Які айфони підтримують iOS 17:

  • iPhone 15
  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 14
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Plus
  • iPhone 14 Pro Max
  • iPhone 13
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 13 mini
  • iPhone SE (2020/2022)
  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR

 

iPadOS 17Фото з сайту: apple.com

iPadOS 17 вводить нові рівні персоналізації та універсальності для користувачів iPad.

Це оновлення пропонує оновлений екран блокування з інтерактивними віджетами, які дозволяють швидкий доступ до важливої інформації та функцій. Тепер ви можете налаштувати свій екран блокування так, щоб він відображав потрібну вам інформацію та зручність.

Крім того, iPadOS 17 пропонує покращений досвід роботи з PDF-файлами. Нові інтелектуальні функції дозволяють легко працювати з PDF, швидко шукати, редагувати та анотувати документи без зусиль. Також були внесені поліпшення до програми нотаток, що дозволяє зручно організовувати та редагувати ваші нотатки на iPad.

Оновлення також включає поліпшення в повідомленнях, FaceTime та Safari. Ви отримаєте нові функції та можливості для зручної комунікації та перегляду веб-сторінок на вашому iPad. Додаток "Здоров'я" також з'являється на iPad, дозволяючи вам відстежувати вашу фізичну активність, моніторити ваше здоров'я та отримувати корисні поради для підтримки здорового способу життя.

З iPadOS 17 ви отримуєте нові можливості, які дозволяють персоналізувати свій iPad та забезпечують більшу універсальність у використанні. Оновіть свій iPad до iPadOS 17 і насолоджуйтеся зручним та індивідуальним досвідом користування.

Які айпади підтримують iPadOS 17:

  • iPad mini (5-е покоління та новіші версії)
  • iPad (6-е покоління та новіші версії)
  • iPad Air (3-е покоління та новіші версії)
  • iPad Pro (2-е покоління та новіші версії)

 

Mac Studio і Mac ProФото з сайту: apple.com

Apple представляє свої оновлені продукти - Mac Studio і Mac Pro, які пропонують неймовірні можливості для професійних користувачів.

Mac Studio здатний підтримувати дисплеї з роздільною здатністю до 8К і частотою оновлення до 240 Гц. Він також оснащений вражаючою об'єднаною пам'яттю до 192 ГБ. Усе це стало можливим завдяки потужному процесору M2 Ultra, який просто вражає своєю продуктивністю. Детальні характеристики M2 Ultra будуть доступні на нашому веб-сайті незабаром.

Крім Mac Studio, Apple також представила новий Mac Pro, завершивши перехід від процесорів Intel до власних систем-на-чіпі. Ця потужна робоча станція може легко обробляти одночасно 24 потоки відео в 4К, що дозволяє професіоналам виконувати складні завдання без затримок.

Особливість нового Mac Pro полягає у можливості розширення за допомогою PCIe інтерфейсу. Користувачі можуть додавати спеціальні карти захоплення звуку або відео, розширюючи функціональність свого пристрою. Безумовно, неможливо не згадати про Afterburner - інноваційну технологію, яка дозволяє працювати з семи картами Afterburner одночасно, що забезпечує неймовірну швидкодію обробки відеоматеріалів.

Apple продовжує вражати своїх користувачів інноваціями та потужними функціями у своїх продуктах, і нові Mac Studio і Mac Pro - не виняток. Вони створені для того, щоб задовольнити потреби професіоналів та надати їм можливість втілити свої найсміливіші ідеї у реальність.

MacBook Air 15Фото з сайту: apple.com

Apple представляє свій новий ноутбук - 15-дюймовий MacBook Air, який пропонує неймовірну комбінацію вражаючих функцій у стильному та портативному дизайні.

Основною особливістю цього нового MacBook Air є його широкий 15,3-дюймовий дисплей Liquid Retina, який забезпечує чудову якість зображення і насичені кольори. Завдяки продуктивному процесору M2, ноутбук працює ефективно і швидко, забезпечуючи високу продуктивність для різноманітних завдань. Одна з найбільш вражаючих характеристик нового MacBook Air - це його тривалий час автономної роботи до 18 годин. Це означає, що користувачі зможуть працювати протягом усього дня без необхідності заряджати пристрій. Це особливо корисно для людей, які постійно перебувають в русі або відрядженнях.

Новий MacBook Air також оснащений вражаючою звуковою системою з шістьма динаміками, що забезпечує потужний та чистий звук для прослуховування музики, перегляду фільмів або проведення відеоконференцій. Завдяки вбудованій HD-камері FaceTime 1080p, користувачі зможуть насолоджуватись високоякісним відеозв'язком з рідними та друзями. Незважаючи на свої потужні можливості, новий MacBook Air є надзвичайно тонким і легким. З його товщиною всього 11,5 мм він стає найтоншим 15-дюймовим ноутбуком у світі, що дозволяє зручно переносити його в будь-яких умовах.

Apple продовжує вражати своїх користувачів інноваційними технологіями та окремими продуктами, і 15-дюймовий MacBook Air не є винятком. З його вражаючими характеристиками, великим дисплеєм, потужним процесором та тривалим часом автономної роботи, він стає незамінним помічником для творчих професіоналів, студентів та всіх, хто шукає надійний та ефективний ноутбук. Завдяки MacBook Air, користувачі отримують бездоганну комбінацію стилю, функціональності та потужності. Цей ноутбук вирізняється на тлі конкурентів своїм унікальним дизайном, широким спектром функцій та надійною роботою. Він не тільки задовольняє потреби користувачів, але й перевершує їх очікування.

15-дюймовий MacBook Air - це продукт, який демонструє, що Apple завжди на передовій технологій та створює найкращі рішення для своїх клієнтів. Він створений для того, щоб надати неперевершений досвід використання та забезпечити безпроблемну роботу у всіх сферах життя. Знайти ідеальний ноутбук ніколи не було таким простим. З 15-дюймовим MacBook Air ви можете насолоджуватись високою продуктивністю, якісним відтворенням зображення, потужним звуком та бездоганною роботою. Це справжній символ інновацій та передових технологій, який ставить планку високо для інших ноутбуків на ринку.

15-дюймовий MacBook Air - це новий стандарт у світі ноутбуків, і Apple відзначається своїм безкомпромісним підходом до якості та дизайну. Якщо ви шукаєте ноутбук, який поєднує в собі найкращі характеристики зручності, продуктивності та естетики, то 15-дюймовий MacBook Air виявиться ідеальним вибором. Цей ноутбук здатний забезпечити вас усіма необхідними можливостями для роботи, навчання або розваг. Відчуйте силу інновацій та надійності, які пропонує Apple зі своїм найновішим MacBook Air. Насолоджуйтесь бездоганною продуктивністю та неперевершеним досвідом використання в тонкому та стильному корпусі, який легко брати з собою куди б ви не йшли. Новий 15-дюймовий MacBook Air - це втілення передових технологій, які привносять у ваше життя більше зручності, ефективності та задоволення.

Apple Vision ProФото з сайту: apple.com

Представляємо Apple Vision Pro: перший просторовий комп'ютер Apple

Сьогодні Apple представила Apple Vision Pro - інноваційний просторовий комп'ютер, який революціонізує спосіб поєднання цифрового контенту з фізичним світом, забезпечуючи безперервний зв'язок між користувачами. Vision Pro створює нескінченне полотно для додатків, що виходить за межі традиційного дисплея і пропонує повністю тривимірний інтерфейс користувача, який управляється найбільш природними та інтуїтивно зрозумілими вхідними сигналами: очима, руками та голосом користувача.

Завдяки visionOS, першій у світі операційній системі для просторових обчислень, Vision Pro дозволяє користувачам взаємодіяти з цифровим контентом так, щоб він фактично був присутній у їхньому фізичному просторі. Революційний дизайн Vision Pro включає систему надвисокої роздільної здатності з 23 мільйонами пікселів на двох дисплеях, що виготовлені на замовлення Apple з використанням кремнію, унікального двокристального дизайну. Це гарантує, що кожне візуальне враження сприймається користувачем в режимі реального часу, мовби відбувалося прямо перед його очима.

Apple Vision Pro забезпечує незвичайний новий досвід, який перетворює персональні обчислення, роблячи взаємодію користувачів з їх улюбленими додатками захоплюючою та захоплюючою. Ця інноваційна технологія дозволяє користувачам переживати незабутні спогади, насолоджуватися захоплюючими телешоу та фільмами, а також зберігати зв'язок з іншими за допомогою FaceTime. Завдяки Apple Vision Pro, відчувайте неймовірну нову реальність у своїх обчисленнях.

visionOS відкриває нескінченні можливості для додатків як на робочому місці, так і вдома. Його тривимірний інтерфейс дозволяє програмам виходити за рамки традиційного дисплея, розташовуючись пліч-о-пліч у будь-якому масштабі. З Apple Vision Pro користувачі стають ще більш продуктивними, використовуючи нескінченну площу екрану, отримуючи доступ до улюблених програм та використовуючи зовсім нові способи багатозадачності. З підтримкою Magic Keyboard та Magic Trackpad, користувачі можуть створити ідеальний робочий простір або використовувати потужні можливості свого Mac на Vision Pro, використовуючи бездротове підключення. Це дозволяє створити вражаючий, приватний і портативний 4K дисплей з надзвичайно чітким текстом.

Apple Vision Pro відкриває безмежні можливості для привабливих розваг. Завдяки двом дисплеям надвисокої роздільної здатності, він може перетворити будь-який простір на особистий кінотеатр з екраном шириною 100 футів і передовою системою просторового звуку. Користувачі можуть насолоджуватися переглядом фільмів, телешоу та захоплюючих тривимірних фільмів. За допомогою Apple Immersive Video, доступного на Vision Pro, їм надається можливість переглядати високоякісні 180-градусні відеозаписи з просторовим звуком, які перенесуть їх в абсолютно нові місця. Просторові обчислення відкривають нові види ігор, які занурюють гравців в захоплюючі світи. Користувачі можуть насолоджуватися грою в більше ніж 100 ігор з Apple Arcade на екрані розміром, як вони самі бажають, з захоплюючим звуком і підтримкою популярних ігрових контролерів.

Джерело: Newsroom

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
close Shopping Cart

Реєстрація нового облікового запису

Вже є обліковий запис?
Увійти Або Відновлення паролю