Огляд презентації нових гаджетів iPad, Apple Watch 7, iPhone 13 13 mini 13 Pro 13 Pro Max

list In: Новини On: favorite Hit: 933

Вчора 14 вересня пройшов довгоочікуваний захід від Apple.

На заході в режимі онлайн представниками компании були презентовані оновлені гаджети, а саме айфон, годинник епл, та айпад.

  iPad

В лінійці айпадів є пристрої різного формфактура та для різних задач, в 2021 році компанія епл представила повну оновлену лінійку, головним хітом якої став iPad mini який довгий час не мав значних оновлень.

 

 

  Apple Watch 7

Годинники епл воч мають широке коло шанувальників які очікували нового дизайну для гаджету, але нажаль оновлення apple watch були незначними, в годиннику були зменшені рамки навколо дисплея, та прискорено час зарядки гаджета.

 

 

  iPhone 13 та iPhone 13 mini

Це мабуть найочікуваніший гаджет в цій презентації. Нові айфони 13 та його молодша версія міні отримали більш яскравий дисплей, стабілізацію основного сенсора камери, та нові кольори. Також в них було змінено розташування камер, тепер вони знаходяться по діагоналі одна від одної. Усі айфони 13 серії підтримують одночасну роботу 2 eSim. Для нового гаджета необхідний також новий чохол, вибрати можна у нас на сайті, для iPhone 13 та 13 Pro тут, для iPhone 13 mini тут.

 

 

  iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max

Ці гаджети зазнали найзначущіших змін. Нові айфони мають оновлений дисплей з адаптивною частотою від 10 до 120 герц. Оновлений чіп A15 Bionic більш потужний та ще більш енергоефективний, завдяки чому айфони довше працюють від одного заряду батареї. Мабуть головною фішкою нових айфонів 13 про та про макс стала їх оновлений блок камер.

Макро камера отримала автофокусування - це дає можливість користувачам гаджетів знімати макрофото з відстані від 2 см.

Зум камера тепер має збільшення 3x що в еквіваленті дзеркальних камер складає близько 77мм і дуже наближено до одного з класичних портретних об’єктивів.

Про відео: iPhone 13 pro та iPhone 13 pro max тепер можуть знімати в новому професійному форматі Apple ProRes та отримали новий режим зйомки «Кіноефект» що є аналогом фотозйомки в портретному режимі.

В режимі зйомки «Кіноефект» користувач може змінювати фокусування в залежності від сюжету.

Чохли для iPhone 13 Pro Max

Світлини з: apple.com

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
close Shopping Cart

Реєстрація нового облікового запису

Вже є обліковий запис?
Увійти Або Відновлення паролю