Зарядка для iPhone 11: як заряджати свій девайс швидше

list In: Огляд ґаджетів та аксесуарів On: favorite Hit: 641

Apple придумала ультра швидкісний зарядний пристрій на 18 Вт, але виконала хитрий трюк і почала поставляти його тільки з iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max. Якщо ви вже оновилися до iPhone 11 і теж хотіли б заряджати свій девайс швидше, але у вас в коробці всього 5Вт зарядний пристрій, ми розповімо, як заряджати ваш девайс швидше.

Справді, дуже прикро, що дешевша версія iPhone 11 поставляється з менш потужним зарядним пристроєм, ніж його «старші брати». Але не варто впадати у відчай, адже з цієї ситуації є адекватний і досить бюджетний вихід, який ми вам запропонуємо нижче. За наявності будь-яких перебоїв під час зарядки iPhone 11, для діагностики і професійної допомоги варто звернутися в сервіс-центр iLab. Як кіт наплакав Природно, що маркетингові ходи Apple абсолютно не вигідні для нас з вами, простих смертних, які хочуть просто надійно, швидко і безпечно зарядити телефон. Той зарядний пристрій, що поставляється з iPhone 11, має потужність всього 5Вт і для повної зарядки вам буде потрібно майже 3,25 години. Тому, куди логічніше було б придбати для вашого iPhone 11 бездротовий зарядний пристрій потужністю близько 7,5 Вт або вище, для того щоб відчути різницю між швидкістю зарядки. Функція швидкої зарядки На допомогу прийде функція швидкої зарядки, яка зможе «оживити» ваш смартфон з 0 до 50% за 30 хвилин. Це буває дуже корисно, якщо ти збираєшся в дорогу, після використання свого смартфона днем або ж надовго затримується на роботі. Також швидка зарядка чудово береже ваш акумулятор, запобігаючи його розбуханню. Зазвичай, такі зарядні пристрої доволі бюджетні, до того ж можна добре заощадити, замовивши більш дешевий пристрій від азіатських брендів WIWU або Baseus. Вони відрізняються своєю якістю, але при цьому вам не доведеться платити «всі гроші світу» за зарядку. Зверніть увагу Якщо ви прихильник провідних зарядок, то вам не буде достатньо просто купити «блок» для зарядки. Разом з потужною виделкою вам, швидше за все, потрібно буде запастися відповідним USB-C to Lightning, оскільки доданий кабель Lightning не зможе підтримати функцію швидкої зарядки. Минулого року такі кабелі з підтримкою швидкої зарядки коштували дорого, але відтоді як Apple відкрила свою програму MFi почалося помітне зниження цін на аксесуари. Також iPhone 11 відмінно підтримує USB-Power Delivery, тому ви можете звернути свою увагу на пристрої типу USB-PD. Чому це вигідніше? Вся справа в ціні, зручності та якості. Фірмовий зарядний пристрій на 18Вт коштує близько 50$ + доставка в країну, страховка і т д. До того ж цей пристрій дротовий, а це значить, що він може зіпсуватися дуже швидко. Тому, якщо у вас є вибір: купувати фірмовий зарядний пристрій або ж бездротовий аналог — виберіть друге і точно не пошкодуєте. За ті ж 50$ або трохи більше ви можете придбати цілу бездротову Док-станцію, яка буде заряджати від 1 до 3 пристроїв одночасно.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
close Shopping Cart

Реєстрація нового облікового запису

Вже є обліковий запис?
Увійти Або Відновлення паролю