Чутки та інсайди про iPhone 15 / Plus / Pro / Pro Max що вийде цієї осені

list In: Новини On: favorite Hit: 435

За кілька місяців ми дізнаємось яким буде iPhone 15. В цій статті зібрані усі чутки та інсайди про нову лінійку айфонів що з'являться цієї осені.

З великою вірогідністю нова лінійка складатиметься з

  • iPhone 15
  • iPhone 15 Plus
  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max

Осіння презентація

З великою вірогідністю, Apple проведе презентацію в середині Вересня, але деяки гаджети з лінійки можуть з'явитись з запізненням та надійти в продаж ближче до жовтня.

Лінійка з чотирьох пристроїв

Очікується, що Apple випустить чотири моделі iPhone 15, які складаються з двох варіантів iPhone 15 Pro і двох стандартних версій. Як і iPhone 14, очікується, що Apple випустить телефони попарно, включаючи iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max.

Були деякі припущення, що найменування Apple Watch Ultra може бути використана в iPhone, перетворивши iPhone 15 Pro Max на «iPhone 15 Ultra», хоча також є твердження, що моделі Ultra не з’являться до iPhone 16 у 2024 році, який матиме значні зміни в порівнянні з попередньою версією.

Хоча назви можуть відрізнятися, загальні розміри та типи пристроїв, що запускаються, ймовірно, залишаться такими ж, як і раніше. CAD-моделі, а також 3D-друковані макети та металеві версії вказують на те, що будуть використовуватися однакові розміри екранів 6,1 і 6,7 дюймів.

Незважаючи на те, що моделі виглядають схожими, вони також демонструють деякі незначні відмінності порівняно з існуючим дизайном iPhone 14, включаючи незначні відмінності в розмірах.

Зміни можуть бути внесені принаймні в лінійку Pro, заявляючи про дещо більш заокруглений дизайн країв і корпус, виготовлений із титану замість сталі. Цей крок може допомогти значно зменшити вагу моделей Pro. А ось iPhone 15 скоріше за все буде виготовлений із використанням стандартної алюмінієвої конструкції.

Дисплей

Дісплей нових айфонів скоріш за все залишиться без відіміх змін.

У квітні в звіті стверджувалося, що OLED-дисплеї в iPhone 15 використовуватимуть ті самі матеріали, що й iPhone 14, із змінами, які очікуються для iPhone 16. Матеріал, отриманий від Samsung, складається з різновиду, відомого як M12 для моделей Pro, в той час як більш рання M11 буде включена в стандартні версії.

Хоча загальний розмір і розміри повинні залишитися незмінними, Apple, схоже, збирається більш практично використовувати сам простір дисплея. У квітні витік стверджував, що рамки для переднього скла iPhone 15 Pro Max надзвичайно тонкі, на що також натякали інші розповсюджувачі чуток.

Одна велика зміна для моделей 15 та 15 Plus — це додавання Dynamic Island, запозичення функції з Pro версій. Кілька чуток вказували на цю зміну протягом певного часу.

Незважаючи на отримання Dynamic Island, iPhone 15, ймовірно, не отримає таких функцій Pro, як ProMotion або Always-On. Вважається, що на даний момент вони залишаться ексклюзивними для рівня Pro.

iPhone 15 Pro Max

Теорії кольору

Apple, як правило, включає кілька спеціальних варіантів кольорів для кожного покоління, що робить їх фактично ексклюзивними для цього конкретного діапазону пристроїв. Ходили навіть чутки про те, якими вони можуть бути у 2023 році.

Екслюзивним кольором в лінійці iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max, може стати темно-червоний. Точний відтінок, очевидно, трохи світліший, ніж фіолетовий iPhone 14 Pro, стверджував витік.

Однак пізніше з’явилися чутки, що iPhone 15 Pro матиме новий синій колір з нібито сірим відтінком.

Вважається, що iPhone 15 буде представлено цієї осені у м’ятно-зеленому кольорі.

У попередніх звітах згадувалися світло-блакитний і рожевий як потенційні варіанти кольорів, але зараз вони здаються малоймовірними, враховуючи останні звіти.

Чіпи

Для покоління iPhone 14 A15 Bionic використовувався в стандартній версії, тоді як A16 Bionic був представлений для моделей Pro. Схоже, що Apple може зробити те саме для iPhone 15, тобто використати чіп A16 Bionic для стандартної версії айфон, та A17 Bionic для версій Pro.

iPhone 15 Pro Max

Камери

Традиційно камери в айфонах є ключовим пунктом продажу для iPhone, а для iPhone 15 зміни можуть зробити асортимент більш привабливим для фотографів. По-перше, вважається, що 48-мегапіксельний сенсор iPhone 14 Pro буде розширено на все покоління iPhone 15. Очевидно, що всі моделі отримають оновлення для сенсора.

Тим не менш, моделі Pro все одно матимуть деякі переваги перед стандартним iPhone. Камера, яку постійно критикують, може бути трохи більшою на моделі Pro Max, і це не дарма. Очікується, що найбільша модель матиме перископічний об’єктив.

Система перископічних лінз використовує кілька лінз, а також призму або дзеркало, щоб збільшити доступну глибину, з якою система має працювати без надмірного потовщення пристрою чи виступу камери. Як результат, це може допомогти значно збільшити можливості оптичного масштабування вбудованої камери. Судячи з чуток, це оновлення буде доступне ліше для моделі Pro Max, хоча вона може легко стати доступною для інших моделей.

iPhone 15 Pro Max

Батареї, USB-C і кнопки

Удосконалення батареї у лінійці iPhone 14 були відносно незначними порівняно з тим, що, за чутками, було зроблено для iPhone 15. Відповідно до публікації Weibo у звіті ITHome, покоління iPhone 15 отримає збільшення від 350 мАг до 600 мАг ємності акумулятора.

В порівнянні з iPhone 14 ємність iPhone 15 збільшиться з 3279 мАг до 3877 мАг, йдеться у звіті. Для iPhone 15 Plus ємність акумулятора збільшиться з 4325 мАг до 4912 мАг, у флагманському iPhone 15 Pro Max акумулятор матиме ємність 4852 мАг проти 4323 мАг в iPhone 14 Pro Max, а iPhone 15 збільшиться з 3279 мАг до 3877 мАг. Кінцевим результатом буде потенційне покращення терміну служби акумулятора.

Що стосується підзарядки, варто розглянути звичайний MagSafe, а також порт. Вважається, що після багатьох років підключень Lightning Apple нарешті запровадить USB-C на iPhone після того, як повільно перейде на нього з лінійки iPad, оновлення порта може відбутися лише в лінійці Pro.

iPhone 15 Pro Max

Apple також, очевидно, працювала над створенням навушників USB-C EarPods спеціально для iPhone 15.

Повідомляється, що бічні кнопки матимуть деякі зміни, включаючи уніфіковану кнопку для регулювання гучності та навіть обговорення твердотільної «кнопки дії» збоку. Однак лист акціонерам від постачальника Cirrus Logic практично підтвердив, що змін твердотільних кнопок не буде.

Це не означає, що на новому iPhone не буде змінено бічні кнопки. Apple може представити нову кнопку дії замість перемикача відключення звуку, яку можна буде запрограмувати за допомогою ярликів на основі режимів фокусування та програм.

iPhone 15 Pro Max

Випуск і ціна iPhone 15 Pro

Деякі чутки вказують на підвищення ціни, принаймні на iPhone 15 Pro Max. Оновлення камери та чіпсету, можуть виправдати вищу ціну.

Apple, як правило, анонсує свою нову лінійку iPhone під час вересневої презентації. Клієнти зможуть попередньо замовити пристрої, а поставки почнуться до кінця вересня.

Деякі цикли випуску відсунули певні моделі на кілька тижнів у жовтні, хоча жодні чутки не вказують на такий збій у 2023 році. Однак поставки будуть обмежені, по аналогії з минулими версіями iPhone.

Джерело

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
close Shopping Cart

Реєстрація нового облікового запису

Вже є обліковий запис?
Увійти Або Відновлення паролю