Нові iPhone 15 серії та Apple Watch 9 це все що показали на осінній презентації Apple

list In: Новини On: favorite Hit: 241

На цьогорічній осінній презентації що відбулася 12.09.23 як і очікувалося Apple показали нові годинники Apple Watch 9, Apple Watch Ultra 2 та нові смартфони iPhone 15 / iPhone 15 Plus та iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max

Огляд iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max

 

Якщо ви шукаєте щось вироблене з аерокосмічного титану, та USB Type-C роз'ємом то iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max можуть бути саме тим, що вам потрібно.

 

iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max

 

Дизайн та дисплей

Вперше для виготовлення нових айфонів використовується авіаційний титан, той самий матеріал який використовують для космічних апаратів. iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max мають вражаючі 120Hz OLED-екрани з використанням технологій Retina XDR та ProMotion яка забезпечує плавне перемикання частоти оновлення екрану в залежності від контексту. Ще одним оновленням зовнішнього вигляду стала кнопочка Action button яка замінила перемикач беззвучного режиму, кнопка багатовункціональна та підтримує налаштування на неї різних дій.

 

Фото та відеозйомка

Однією з ключових фішок iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max є їх нова 48MP камери. Нова камера в айфон 15 про макс має як і раніше 3 об'єктиви але тепер вони можуть працювати в 7 нових режимах.

  • 0.5х ультра-широка, Макро
  • 0.5х ультра-широка, 13мм
  • 1х головна, 24мм
  • 1х головна, 28мм
  • 1х головна, 35мм
  • 2х Телефото, 48мм
  • 5х Телефото, 120мм

 

Продуктивність

Новий енергоефективний чіп A17 Pro з 6 ядрами графічного процесора що виконаний за 3 нанометровим тех-процесом забезпечує надзвичайну продуктивність і швидкість роботи, та підіймає мобільний геймінг на якісно новий рівень.

 

Батарея та зарядка

Попри велику продуктивність, нові айфони мають покращену автономність. Так в режимі перегляду відео iPhone 15 Pro протримається 23 години а його старший брат iPhone 15 Pro Max дозволить вам 29 годин безверервно переглядати відео.

 

Вартість iPhone 15 Pro на 128Gb в США складатиме $999

Вартість iPhone 15 Pro Max на 256Gb в США складатиме $1199

 

Огляд iPhone 15 / iPhone 15 Plus

 

Айфони завжди викликали великий інтерес серед шанувальників технологій, і реліз нових моделей завжди є подією світового масштабу. Серія iPhone 15 обіцяє багато цікавих нововведень і покращень.

 

iPhone 15 / iPhone 15 Plus

 

Дизайн і вигляд

Обидва телефони мають великі OLED-екрани, iPhone 15 з діагоналлю 6,1" та iPhone 15 Plus з діагоналлю 6,7" зберігають класичний дизайн, за яким відома лінійка iPhone, але з деякими модифікаціями. Обидві моделі мають Dynamic Island.

 

Функціональність та продуктивність

iPhone 15 і iPhone 15 Plus оснащені сучасним енергоефективним чіпом A16 Bionic що підтримує усі нові функції. Нові айфони оснащені роз'ємом USB Type-C це дуже зручно, адже тепер можна одним кабелем заряджати айфон, макбук, айпад і навіть ейрподс нового покоління.

 

Камера та фотографія

Apple завжди була лідером в області мобільної фотографії, і iPhone 15 / 15 Plus не виняток. Апарати оснащені 48 мегапіксельною камерою, з двома об'єктивами, Ширококутний та х2 телефото, з ще кращими показниками діафрагми, що в результаті дає більк контрастні та чіткі знімки.

 

Батарея та автономність

Завдяки оптимізації програмного забезпечення та більшій ємності акумулятора, iPhone 15 і iPhone 15 Plus мають покращену автономність, що дозволяє до 26 годин перегляду відео в версії 15 плюс, та 20 годин в базовому айфон 15.

 

Вартість iPhone 15 на 128Gb в США складатиме $799

Вартість iPhone 15 Plus на 128Gb в США складатиме $899

 

Зважаючи на всі ці нововведення та покращення, серія iPhone 15 обіцяє бути дуже вражаючою для всіх шанувальників продукції Apple. Вибір між моделями залежить від ваших потреб і бюджету, але в будь-якому разі, це обіцяє бути захоплюючим релізом на ринку смартфонів.

 

Нові Apple Watch Ultra 2 та Apple Watch Series 9 огляд

 

На осінньому заході були представлені нові годинники від яблучного бренду

 

Apple Watch Ultra 2

 

Apple Watch Ultra 2

Надміцний титановий корпус, надтверде сапфірове скло що захищає 49мм дисплей, створені для активних людей та професійних спортсменів. Нові можливості керування без використання дисплею, наприклад для прийому дзвінка достатньо просто двічи торкнутись вказівним пальцем до великого.

 

Apple Watch Series 9

 

Apple Watch Series 9

Потужний крок вперед, новий двохядерний чіп S9 SiP на 60 відсотків потужніший за попередній, керування жесами однієї руки, ще яскравіший дисплей, ще більше автономності.

 

Джерело: Apple

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень
close Shopping Cart

Реєстрація нового облікового запису

Вже є обліковий запис?
Увійти Або Відновлення паролю